Om oss

Better Brows er en helnorsk brynsserie utviklet av og for de profesjonelle og frittstående frisør-, beauty og hudsalonger i Norge! Med Better Brows  får salongen alt du trenger av produkter innen bryn så du kan ha alt samlet på et sted. Vi jobber non stop med våre kunder for å utvikle de aller beste produktene vårt lokale marked etterstreber.  Vi vet ikke helt hvordan de gjør de i Sør-Europa eller Amerika- men vi er best på markedet hjemme i Norge! I et tett samarbeid med frittstående norske frisør-, hud og skjønnhetssalonger utvikler vi produkter av beste kvalitet til å hele tiden dekke etterspørsel i et marked som stadig er i utvikling.

VÅRT MISSION. 

Sammen med salongene i Norge skal vi utvikle de beste brynsproduktene og utfordre de største varemerkene! I et tett samarbeid med salongeiere og sluttforbrukere er målet alltid å ligge et steg foran våre konkurrenter i å dekke behovet til forbrukere her hjemme.

KUN I SALONGER. INGEN RISIKO, MAKS TRYGGHET!

Better Brows finnes kun i norske salonger slik at dine kunder alltid kommer tilbake til deg for gjenkjøp. Vi er ikke tilgjengelig på noe store nettbutikker så du slipper konkurranse og prisdumping. Det er fri bytte av produkter i alle våre pakker så du slipper et unødvendig varelager. Hvis du sitter med noe du ikke får solgt- bytt det med oss!

BEST PÅ OPPFØLGING!

En Better Brows kunde blir kontinuerlig fulgt opp. Vi besøker deg gjerne to til fire ganger i året for events som brynsdager, ladiesnight og utvidet kurs i det faglige, salg og service! Vi er ivrig på epost og vi ringer regelmessig for oppdatering. Vi blir gjerne med på salgs konkurranser og vi er det varemerket som deler ut flest produkter til deg og teamet ditt!

 

12 GODE GRUNNER TIL Å VELGE BETTER BROWS:

-En helnorsk bryns serie utviklet av og for de profesjonelle og frittstående frisør-, beauty og hudsalonger i Norge!

-Fri bytte av alle produkter så salongen din ikke har ett dødt varelager.

-Vi utfører kurs i alle store byer og kommer gjerne til din salong for privatkurs!

-Best på social og content- så din salong alltid har innhold til SoMe.

-En norsk utfordrer til de store internasjonale brynsmerkene! 

-Vi er alltid tilgjengelig; på telefon, epost og social!

-Rask levering

-Jevnlig besøk og oppfølging i din salong med kurs og events

-Better Brows produkter finnes ikke i store nettbutikker. Dine kunder handler i din salong-trygghet til deg!

-Fri bytte av farge, og pengene tilbake- selv til dine kunder!

-Unike produkter i farge, konsistens og kvalitet.

-Testet og godkjent av norske salonger og terapeuter.

Bli en del av Better Brows familien du også - kontakt oss på +47 400 90 527 eller post@lacosmetica.no !